| | Sitemap | EN | SQ

Имате иновантивна идеја која треба да се заштити?

Погледнете со кое право на индустриска сопственост треба да ја заштитите вашата иновативна идеја. Во рамките на кампањата "25 години ДЗИС - Месец на ИС" ќе објавиме дополнителни промотивни материјали на нашата веб странa и нашата facebook страна.


Настани 8

Сите настани »
Гласник 11 - 2018

Гласник 11 - 2018 објавен на 30/11/2018 и спремен за превземање. Гласникот се обработува и објавува само на македонски јазик.

Превземи»