| | Sitemap | EN | MK
Lajme
U mbajt seanca e dytë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale

Më 9 maj 2023 u mbajt seanca e dytë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale. Në kuadër të mbledhjes u miratua procesverbali i seancës së parë, t.. Lexo më shumë

Publikuar më 19.05.2023
Patenti i vitit për vitin 2022

Enti Shtetëror i Pronësisë Industriale feston Ditën Botërore të Pronësisë Intelektuale më 26 Prill 2023. Njëkohësisht në këtë akti.. Lexo më shumë

Publikuar më 26.04.2023
U mbajt konferenca "Pronësia Intelektuale dhe Gratë, Inovacioni dhe Kreativiteti"

Në kuadër të bashkëpunimit bilateral me Agjencinë për Pronësi Industriale të Republikës së Kosovës,🇽🇰 si dhe për të festuar së b.. Lexo më shumë

Publikuar më 26.04.2023
26 Prilli - Dita e Pronësisë Intelektuale

Me rastin e 26 Prillit - Ditës së Pronësisë Intelektuale, përfaqësues të Entit Shtetëror për Pronësi Industriale morën pjesë në panel d.. Lexo më shumë

Publikuar më 27.04.2023
Festimi i Ditës Ndërkombëtare të Pronësisë Intelektuale - 26 Prill 2023

Për të siguruar pjesëmarrjen më të madhe të grave në krijimin e veprave krijuese dhe inovatore si dhe promovimin e tyre në mbarë botën, Organizata Bot.. Lexo më shumë

Publikuar më 26.04.2023
U mbajt provimi profesional për përfaqësues

Më datë 05.04.2023, në ambientet e Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë”, u mbajt provimi profesional për përfaqësues. Me provimin profesional u kontrol.. Lexo më shumë

Publikuar më 18.04.2023
Seanca e parë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale (TKPI) është mbajtur në vitin 2023

Më 31 janar 2023 është mbajtur seanca e parë e Trupit Koordinues për Pronësi Intelektuale. Në seancë u diskutua për aktivitetet aktuale dhe të ardhsh.. Lexo më shumë

Publikuar më 15.02.2023
Sot në Bruksel filloi shqyrtimi Dypalësh për Kapitullin 7 - Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale nga Klasteri 2 - Tregu i Brendshëm

Sot në Bruksel filloi shqyrtimi Dypalësh për Kapitullin 7 - Të Drejtat e Pronësisë Intelektuale nga Klasteri 2 - Tregu i Brendshëm. Pas përgatitjeve intensive n.. Lexo më shumë

Publikuar më 25.01.2023
Punëtori teknike për diskutimin dhe riorganizimin e të dhënave dhe procedurave për zbatimin e platformës e-patentë të zyrës së frontit

Më 15 dhjetor 2022, Enti Shtetëror per Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadrin e aktiviteteve të bashkëpunimit dypalësh, or.. Lexo më shumë

Publikuar më 29.12.2022
KUMTESË për provimin profesional për përfaqësues për pronësi industriale

             Në bazë të neneve 279 dhe 280 nga Ligji për pronësi industriale (“Gazeta zyrtare e Republikë.. Lexo më shumë

Publikuar më 05.12.2022
Më shumë lajme