| | Sitemap | EN | MK
Buletini 9 - 2020

Buletini 9 - 2020 është i publikuar me datë 30/09/2020 dhe i gatshëm për shkarkim. Buletini përpunohet dhe publikohet në gjuhën maqedonase dhe shqipe.

Shkarko»

Keni një ide inovative që duhet mbrojtur?

Shikojeni se cila është e drejta e duhur e pronësise indutriale me të cilën duhet mbrojtur ideja juaj. Në kuadër të fushatës "25 vjet ESHPI - Muaji i PI" do të publikohen edhe materiale tjera promovuese të cilat do të mund t'i lexoni në web faqen tonë dhe në rrjetet sociale.