| | Sitemap | EN | MK
Lajme
Muaji i PI - 25 vjet ESHPI

  Ky vit është vit i përvjetorit për Entin Shtetërore të Pronësisë Industriale - 25 vjet që nga themelimi i Entit (1993-2018). Me qëllim t&eu.. Lexo më shumë

Publikuar më 26.07.2018
U nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Entit Shtetëror Për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedonisë dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale të Republikës së Shqipërisë
U nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Entit Shtetëror Për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedonisë dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale të Republikës së Shqipërisë

Më 27 prill 2018, në Tiranë  u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit midis Entit Shtetëror Për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedon.. Lexo më shumë

Publikuar më 05.05.2018
26 Prill - Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale

26 prillin, Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale, Enti Shtetëror për Pronësi Industriale i Republikës së Maqedonisë e shënoi me ceremonin tradiciona.. Lexo më shumë

Publikuar më 14.05.2018
Dita botërore e pronësisë intelektuale dhe Patenti i vitit 2017
Dita botërore e pronësisë intelektuale dhe Patenti i vitit 2017

Enti shtetëror për pronësi industriale më 26 prill 2018 do të mbajë manifestim për të shënuar Ditën Botërore të Pronësisë Intele.. Lexo më shumë

Publikuar më 24.04.2018
Delegacioni i Agjencisë për Pronësi Industriale të Republikës së Kosovës në vizit zyrtare në Republikën e Maqedonisë
Delegacioni i Agjencisë për Pronësi Industriale të Republikës së Kosovës në vizit zyrtare në Republikën e Maqedonisë

Drejtori i Entit Shtetëror për Pronësi Industriale, D-r.Safet Emruli, më datë 17 Prill 2018 priti delegacionin e Agjencisë për Pronësi Industriale të Repub.. Lexo më shumë

Publikuar më 19.04.2018
NJOFTIM - ESHPI organizon seminar një ditor me temë "Zhvillimet e fundit në sistemin e Madridit për regjistrimin ndërkombëtar ..."

Enti Shtetëror për Pronësisë Industriale i Republikës së Maqedonisë (ESHPI) në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Pronësisë In.. Lexo më shumë

Publikuar më 12.12.2017
KUMTESË për provimin profesional për përfaqësues për pronësi industriale

KUMTESË Në bazë të neneve 279 dhe 280 nga Ligji për pronësi industriale (“Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 21/09 dhe 24/2011) dh.. Lexo më shumë

Publikuar më 09.11.2017
Qeveria e Republikës së Maqedonisë miratoi Strategjinë Kombëtare të Pronësisë Industriale

Qeveria e Republikës së Maqedonisë, në sesionin e saj tridhjetë e një të mbajtur më 10/10/2017, miratoi Strategjinë Kombëtare të Pronësis&eu.. Lexo më shumë

Publikuar më 27.10.2017
Komente dhe rekomandime mbi Draft Strategjia Kombëtare për Pronësinë Industriale 2016-2018

Ju njoftojmë se Draft Strategjia Kombëtare për Pronësinë Industriale 2016-2018 është në fazën e miratimit nga Qeveria e Republikës së Maqedonis&e.. Lexo më shumë

Publikuar më 26.08.2017
Konferenca përmbyllëse e projektit të binjakëzimit Forcimi i zbatimit të të drejtave të pronësisë intelektuale

Sot, në amfiteatrin e Drejtorisë Doganore, u mbajt konferenca përmbyllëse e projektit të binjakëzimit Forcimi i zbatimit të të drejtave të pronësis&eu.. Lexo më shumë

Publikuar më 11.07.2017
Më shumë lajme