| | Sitemap | EN | SQ
Гласник 12 - 2021

Гласник 12 - 2021 објавен на 31/12/2021 и спремен за превземање. Гласникот се обработува и објавува на македонски и албански јазик.

Превземи»

26 Април ден на Интелектуална сопственост

Државниот завод за индустриска сопственост го обележува Светскиот ден на интелектуална сопственост. Темата во фокус на овој меѓународен ден е вредноста на заштита на правата од интелектуална сопственост за малите и средните претпријатија. Порака од Директорот Горан Герасимовски.Имате иновантивна идеја која треба да се заштити?

Погледнете со кое право на индустриска сопственост треба да ја заштитите вашата иновативна идеја. Во рамките на кампањата "25 години ДЗИС - Месец на ИС" ќе објавиме дополнителни промотивни материјали на нашата веб странa и нашата facebook страна.