| | Sitemap | EN | SQFront Office одржување и надградба во понеделник, 08.07.2024 година од 09:00 до 15:00 часот

 

Почитувани корисници на Front Office,

Ве известуваме дека во понеделник, 08.07.2024 година од 09:00 до 15:00 часот е закажано одржување и надградба на апликацијата Front Office.

Во овој период, апликацијата Front Office нема да ви биде достапна за креирање, уредување или поднесување патентни пријави или дополнителни поднесоци, затоа ве молиме да не ја користите апликацијата во наведениот временски период.

По успешното одржување и надградба на системот, ќе објавиме ново известување за да можете да продолжите со вашата работа.

Однапред ви благодариме за поддршката и трпението.

Со почит,

08.07.2024