| | Sitemap | EN | SQНовости за Трговски марки
Австралија стана членка на TMview
Австралија стана членка на TMview

Од 6 Aприл, 2020 година, базата на трговски марки на Заводот за интелектуална сопственост на Австралија (IP Australia) се јавно .. читај повеќе

Објавено на 06.04.2020
Ажурирана базата на трговкси марки

Почитувани корисници, Ве информираме дека базата на податоци за трговски марки која е достапна на нашата веб страна е ажурирана.. читај повеќе

Објавено на 18.09.2018
Известување - семинар на тема “Најнови случувања во Мадридскиот систем за меѓународна регистрација.."

  Државниот завод за индустриска сопственост на Република Македонија (ДЗИС) во соработка со Светската организација за инте.. читај повеќе

Објавено на 10.12.2017
ДЗИС на Република Македонија стана членка на TMview
ДЗИС на Република Македонија стана членка на TMview

Од 27 Јули, 2015 година, Државниот завод за индустриска сопственост (ДЗИС) на Република Македонија ги направи јавно достапни сво.. читај повеќе

Објавено на 27.07.2015
Државниот завод за индустриска соптсвеност се приклучи во TMclass
Државниот завод за индустриска соптсвеност се приклучи во TMclass

Од 20 Април 2015 година, Државниот завод за индустриска сопственост (ДЗИС), Завод за интелектуална сопственост на Босна и Херцег.. читај повеќе

Објавено на 20.04.2015