| | Sitemap | EN | SQНовости за Географски ознаки
Регионален вебинар од СОИС за географски индикации

Државниот завод за индустриска сопственост учествуваше на Регионален вебинар за заштита на географските индикации  и ознаките.. читај повеќе

Објавено на 08.12.2020