| | Sitemap | EN | MK
Orari i punës

Enti për pronësi industriala punon çdo ditë nga e Hëna-Premte, prej ora 08.30 deri në ora 16.30, përveç ditëve kur është festë shtetërore ESHPI nuk punon. Në tabelën e mëposhtme mung të gjeni ditët kur është festë shtetërore dhe Enti nuk punon.


Festat shtetërore në Republikën e Maqedonisë

*Nëse festa shtetërore bie ditën e Diel, atëhere dita e nesërme nuk punohoet.

Festa Data
Viti i ri 01/01/2017
Krishtlindjet 07/01/2017
1 Maj - Dita e punës 01/05/2017
Shën Kiril dhe Metodij 24/05/2017
Ilindeni 02/08/2017
Fitër Bajrami 28/06/2017
Dita e pavarsisë 09/09/2017
Dita e kryengritjes popullore 11/10/2017
Dita e luftës revolucionare maqedonase 23/10/2017
Shën Kliment Ohridski 08/12/2017