| | Sitemap | EN | SQ
Закон за административни такси

Такси за стекнување и одржување во важност на патент, индустриски дизајн, трговска марка, право на користење на ознака на потеклото на производот и географската ознака и топографија на интегрални кола и такси за застапници.

Симнете го документот за повеќе детали.

 

 

 


Превземи

Објавено на 03.09.2013