| | Sitemap | EN | SQ
Детален преглед

ПАТЕНТЦЕНТАР-КОНСАЛТИНГ А.Д. Скопје Агенција за услуги од областа на авторското право и индустриската сопственост

Адреса

бул. Кузман Јосифовски Питу, бр.28 лок.8, Скопје, 1000 МК

02 2 469-476; факс: 02 2469-886

info@patentcentar.com

Веб страна: http://www.patent.com.mkОбјавено на 09.04.2019