| | Sitemap | EN | SQCe одржа 6-та седница на Координативното тело за интелектуална сопственост

На ден 01.03.2022 се одржа 6 седница на Координативното тело за Интелектуална сопственост.

На седницата биле разгледани и се расправаше за поднесените пријави до Државниот пазарен иснпекторат и до КТИС.

Исто така се дискутираше за другите тековни активности на телото.

01.03.2022


Галерија на слики