| | Sitemap | EN | SQОдржување на Front Office од 10:00 до 14:00

Почитувани, 

Утре на 19.10.2023 од 10:00 до 14:00 се планира одржување на Front Office.

Ве замолуваме за наведениот период да не поднесувате патентни барања и дополнителни поднесоци. 

Со почит, 

ДЗИС

 

18.10.2023