| | Sitemap | EN | SQFront Office - одржување и надградба успешно завршени (update)

Датум: 25.03.2024 17:15ч

 

Почитувани корисници на Front Office,

Ве известуваме дека одржувањето и надградбата се уште е успешно завршено. Front Office е оперативен и достапен за сите корисници. 

Ве замолуваме во случај на грешки и технички проблеми да не контактирате на време за да можеме да ви помогнеме.

Ви благодариме за вашето разбирање, 

Со почит, 

 

 

------------------------------------------------

Датум: 25.03.2024 14:00ч

Почитувани корисници на Front Office,

Ве известуваме дека одржувањето и надградбата се уште е во тек и Front Office нема да биде оперативен за користење до 18:00ч.

Ви благодариме за вашето трпение, 

Со почит, 

25.03.2024