| | Sitemap | EN | SQFront Office - одржување и надградба успешно завршени

Почитувани корисници на Front Office,

Ве известуваме дека одржувањето и надградбата се уште е успешно завршено. Front Office е оперативен и достапен за сите корисници. 

Ве замолуваме во случај на грешки и технички проблеми да не контактирате на време за да можеме да ви помогнеме.

Ви благодариме за вашето разбирање, 

Со почит, 

08.07.2024